Tallin hevoset ja ponit

r. Stirniukas "Kassu" 2016

Risteytysponi

Loistava ratsu pienille ratsastajille. Liikkuu hyvin omalla moottorilla ja ylittää innokkaasti pieniä esteitä. Kassulla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa.

r. Dentist 7 "Lumo" 2006

Risteytysponi

Taitava opetusponi pienemmille ratsastajille. Ylittää hienosti esteitä ja innostuu maastoilusta.

r. Restart "Rusko" 2018

Eestinhevonen

Luotettava ratsu pehmeine liikkeineen kaiken tasoisille nuoresta iästään huolimatta. Luonteeltaan todella kiltti ja sosiaalinen ja sopivasti ponimainen.

r. Cloudberry Chevre "Harri" 2014

Welsh, sektio A

Turvallinen ja luotettava aloittelevammallekin ratsastajalle niin hoitaessa kuin ratsastaessa. Rauhallinen liikkeissään mutta reipastuu erityisesti esteillä. Harrin omistavat Minttu ja Peppi Tarnanen, ja on lainassa tuntikäytössä.

t. Bronx Cerinan Taiga "Unelma" 2010

Shetlanninponin ja Welsh Mountain Risteytysponi

Unelma on oikea pienten ratsastajien estetykki. Unelma nauttii hyppäämisestä ja on reipas liikkeissään.

t. Viol "Taika" 2010

Risteytysponi

Taikan tärkeä tehtävä on olla sosiaalisena seurana varsoille. Taika tykkää herkuista ja rapsutuksista. Taika toimii myös hyvin pienillä ratsastajilla ja vetää kärryjä.

t. Ruudu "Ruudu" 2014

Eestinhevonen

Reipaasti liikkuva ratsu kaiken tasoisille ratsastajille. Menee hienosti koulua ja ylittää myös esteitä. Ruudun omistaa Tikun Puuhevonen yhdessä Sorsan perheen kanssa.

t. Hovera "Veera" 2007

Zemaituka

Reipas ratsu jo hieman kokeneemmalle ratsastajalle, mutta Kaunis Veera toimii mainiosti myös talutusponina sekä istuntaharjoituksissa liinassa. Veeran mielipuuhaa on esteiden hyppääminen, josta innostuukin kovasti.

t. Mys lillan "Lilli" 2004

Gotlannin russponi

Luottoratsu aivan aloittelevallekin ratsastajalle. Rauhallinen liikkeissään, todellinen opetusmestari. Ihanasta Lillistä tykkää kaikki.

t. Amandaful "Amanda" 1998

Lämminverinen ravihevonen

Amanda on vanha konkari. Menee osaavammalla ratsastajalla hienosti vaikeammatkin koulukiemurat. Myös esteiden ylitys onnistuu reippaassa vauhdissa. Amandan lempipuuhaa on maastoilu.

r. Fieldhill silver dale "Kerma" 2020

Connemara

Todella sosiaalinen ja ihmisrakas kainaloponi. Harjoittelee rauhassa ratsun alkeita. Tulevaisuudessa tästä toivottavasti saadaan loistava opetusponi ja sukunsa puolesta olisi myös mahdollisuuksia estekisaponiksi.

t. Venhon pistepirkko "Bea" 2020

Suomenhevonen

Bea on sosiaalinen ja fiksu nuori suokkitamma. Bea on jo alkanut harjoitella ratsun alkeita ja opetettu ajolle.

r. Paco "Paco" 2008

Hollanin Appaloosa

Paco on Iitan oma poni, jolla Iita kilpailee. Paco on seurallinen, hupsu poni ja ratsastettaessa reipasliikkeinen. Pacon omistaa Iita Venho.

t. Aurelia tudruk "Typy" 2021

Eestinhevonen

Ruudun ihana varsa. Sosiaalinen ja leikkisä, harjoittelee asioita kohti monipuolisen ratsun uraa. Typy on Iitan omistuksessa.

r. Ökymäen Brykkare "Bryggis" 2013

Suomenhevonen

Bryggigsestä on kehkeytynyt oikein mukava ratsu, jolla voi mennä laadukkaasti koulua ja esteitä sekä useimmiten on jo varma maastossakin. Bryggis on luonteeltaan herkkä, joten vaatii osaavan ihmisen käsittelyä. Bryggigsen kanssa touhuilee Pinja Neitola.

r. Tictoc Des Taires "Niilo" 2021

FWB

Niilo on sosiaalinen ja utelias nuori hevonen. Niilo näyttää ihan Barbien hevoselta ja on kaunis kuin karkki. Tulevaisuus näyttää mikä Niilosta tulee isona.

t. Maybe the Perfect match ”Maisa” s.2016

Maisa on iso lempeä tarkkasilmäinen tamma. Maisa tykkää hypätä esteitä ja onkin estesukua mutta kouluratsastukseenkin sillä on laadukkaat liikkeet. Johannan silmäterä <3

t. Neiti Groove "Groove" 2019

Suomenhevonen

Groove on näppärä ja reipas pieni suokkineito. Groove valmentautuu ja harjoittelee omistajansa Iitan kanssa sekä esteillä että kouluratsastuksessa. Groove on luonteeltaan kiltti ja varma.